kiitos runo syntymäpäivä onnittelijoille 2023 uusimmat

Syntymäpäivien juhliminen on aina hauskaa. Voit viettää laatuaikaa rakkaidesi kanssa, syödä herkullista ruokaa ja saada huomaavaisia lahjoja ja viestejä, joissa toivotetaan hyvää syntymäpäivää. Vaikka lahjat ja juhlat ovatkin hienoja, ystävien ja perheenjäsenten syntymäpäiväonnittelut tekevät päivästä todella erityisen.

Kun syntymäpäiväjuhlat ovat päättyneet, sinulla on todennäköisesti pitkä lista ihmisiä, joita voit kiittää siitä, että he ovat tehneet päivästäsi niin ikimuistoisen. Mutta miten sinun pitäisi sanoa kiitos runo syntymäpäivä onnittelijoille? Kiitosrunon kirjoittaminen on sydämellinen tapa ilmaista kiitollisuutesi.

kiitos runo syntymäpäivä onnittelijoille
kiitos runo syntymäpäivä onnittelijoille

Miksi lähettää kiitosruno?

Saatat miettiä, miksi vaivautua kirjoittamaan runo nopean tekstiviestin tai sähköpostin sijaan. Seuraavassa on muutamia etuja, joita kiitosrunon lähettäminen tuo mukanaan:

Se on henkilökohtainen. Runo osoittaa, että olet nähnyt aikaa ja nähnyt vaivaa luodaksesi jotain ainutlaatuista, toisin kuin yleinen kiitoskortti.
Se kestää. Toisin kuin tekstiviesti, runo voidaan tulostaa, kehystää ja vaalia vuosia.
Se on luova. Sisäisen runoilijasi kanavoiminen ja nokkelien riimien luominen on hauska haaste.
Se erottuu muista. Kiitoskorttien ja lahjojen keskellä runo jää varmasti mieleen.

Vaikka et pitäisikään itseäsi taitavana runoilijana, se ei haittaa! Ajatus ja vilpittömyys ovat tärkeimpiä.

15 kiitos runo syntymäpäivä onnittelijoille

 1. Syntymäpäiväsi merkitsi minulle niin paljon, kun kaikki ihmiset tulivat juhlimaan sitä iloisesti. Isoäiti ja isoisä kertoivat tarinoita menneisyydestä, kun taas minä ja ystäväni pidimme eeppiset tanssijuhlat, jotka olivat aivan mahtavat! Kiitos teille kaikille siitä, että teitte syntymäpäivätoiveistani totta. Olen niin kiitollinen siitä, että minulla on teidänlaisenne ihmiset!
 2. Taas yksi vuosi vanhempana ja viisaampana – kiitos teille ystävät ja perhe, jotka rakastatte minua läpikotaisin! Puhelunne, lahjanne, suloiset syntymäpäiväviestinne – tiedätte varmasti, miten saatte minut tuntemaan itseni rakastetuimmaksi erityisenä päivänäni. Arvostan kaikkia ajatuksia ja huolenpitoa, joita lähetitte minulle!
 3. Vanhemmilleni, jotka ovat hoivanneet minua joka askeleella – kiitos loputtomasti siitä, että olette antaneet minulle elämän ja siunanneet minua joka ikinen päivä! Ja sisaruksilleni, jotka vitsailevat ja kiusaavat mutta pitävät silti huolta minusta – teette elämästä suloisempaa. Ja oikeille ystävilleni, jotka ovat enemmänkin kuin perhe – kiitos, että juhlitte jälleen yhtä matkaa auringon ympäri hullun naurun ja hauskanpidon merkeissä!
 4. Kakku oli kuorrutettu täydellisesti, sisustus oli teeman mukainen – järjestitte minulle parhaat yllätysjuhlat, joista voisin ikinä uneksia! Ovi heilahti auki, kaikki huusivat riemusta – rakkaudelliset halaukset ja suloiset viestit vain minulle. Kiitos kertaa 10 miljoonaa kertaa vaivannäöstä, jonka käytitte, jotta sain hymyjä ja rakkautta – se on taivaan lähettämä!
 5. Niille, jotka lähettivät kortin, jossa oli sydämestä kirjoitettuja toivotuksia, kaikille, jotka lauloivat ja postasivat heti alusta alkaen – syntymäpäiväaamustani niin rakkaiden tekstien kanssa, rakkauden vuodatuksenne täyttää minut ilolla! Tietäkää, että arvostan jokaista viimeistä riviä, jokaista viimeistä viestiä, jonka te kaikki otitte aikaa tehdäksenne minun!
 6. Toinen vuosi vanhempi oppien ja uusia muistoja tehden. Tuoreet alut pursuavat jokaista kynttilää, joka puhalletaan kakun päälle! Kaikille, jotka tekivät tästä syntymäpäivästä niin hip hip hooray, ottakaa vastaan aidot kiitokseni ja riemastunut sydämeni! Teillä kaikilla on osanne siunauksista, jotka eivät koskaan katoa.
 7. Lämpimiä toivotuksia ja suloisia lahjoja runsaasti, toinen kierros auringon ympäri vietetty rakkaiden kanssa monien! Miten olenkaan niin onnekas tässä elämän käänteissä, että minulla on teidänlaisenne ihmiset, jotka rakastavat minua huoletta? Kiitän teitä ikuisesti juhlimisesta kanssani, jokaisesta naurusta, jokaisesta halauksesta ja jokaisesta muistosta!
 8. Puhelimeni surisi niin aikaisin aamulla, ja toiveita tuli jokaiselta ystävältä ja perheeltä. Tekstiviestejä, jotka pursuavat muistoja ja vitsejä runsaasti, te kaikki osaatte saada sydämeni hehkumaan säteilevästi! Päivä sujui niin aidon iloisesti. Viestinne lämmittivät minua päivästä yöhön. Vastaanottakaa syvimmät kiitokseni täältä kuuhun asti siitä, että teitte tästä syntymäpäivästä sellaisen, jonka tulen muistamaan ja pyörryttämään!
 9. Kaikilla meistä ei ole näin onnekkaita, että meillä on ihania ihmisiä, jotka tekevät syntymäpäivistä riemukkaita! Sanon hurraa-huutoja tukiverkostolle, joka tekee elämän matkasta vähemmän myrskyisän ja vääristyneen. Kiitos naurusta ja hymystä läpi ja poikki, siitä, että saatte arkiset päivät näyttämään valoisammilta ja uusilta. Sydämeni paisuu kiitollisuudesta loputtomiin, perheelle ja ystäville, joista olen riippuvainen!
 10. Aamukahveista myöhäisillan syntymäpäivämaljoihin, te kaikki täytitte päiväni rakkauden vuodatuksella, jolla tulen ikuisesti ylpeilemään! Puheluita, suloisia tekstiviestejä, videoviestejä ja viestejä yllin kyllin – ette olisi voineet saada minua tuntemaan oloani erityisemmäksi, vaikka olisitte yrittäneet loputtomia päiviä lisää! Tiedättehän, että eleenne koskettivat minua syvemmin kuin voitte koskaan täysin ymmärtää. Pohdin muistoja tästä päivästä hellästi aikojen loppuun asti!
 11. Herätessäni huoneeni täyttivät ilmapallot ja kotitekoiset kyltit – hemmottelitte minua alusta loppuun – miten voin koskaan kiittää teitä? Ryntäät sisään laulaen lautasellinen donitseja ja suosikkiolueni kanssa – halaat minua konfetilla ja sanot ”Rakastan sinua!”. Miten minusta tuli niin onnekas, että minulla on sinunlaisesi paras ystävä? Sinä keksit yllätyksiä, jotka eivät koskaan käy tylsiksi. Muistat jopa asioita ajalta, jolloin tapasimme koulussa! Hyväksykää nöyrät kiitokseni jokaisesta vaivannäöstä ja soitosta – teitte kaikkenne tänä syntymäpäivänä; arvostan ja rakastan teitä kaikkia!
 12. Syntymäpäiväaamiaisesta sänkyyn ja tanssimisesta tanssimiseen, juhlitte kanssani taukoamatta! Erityishuuto bestiksilleni, jotka suunnittelivat niin ikimuistoisen päivän. Ja läheiselle perheelle, joka on ollut rinnallani elämän ylä- ja alamäissä, joita ei voi välttää! Puhumattakaan kaikista, jotka lähettivät niin huomaavaisia toivotuksia. Te teitte tästä syntymäpäivästä parhaan ja kodikkaimman kaikin mahdollisin tavoin! Tiedättehän, että jokainen ele kosketti sydäntäni äärettömän paljon – kiitos miljoona kertaa kaikesta korkeasta ja matalasta!
 13. Malja toiselle matkalle auringon ympäri, joka on valmis, kolmesataa kuusikymmentäviisi uutta muistoa, jotka ovat niin suloisia! Jotkut seikkailut olivat haastavia, mutta te autoitte minua selviytymään niistä, kaikki myöhäisillan keskustelut ja pitkät halaukset saivat meidät selviytymään niistä! Kaikki ystävät eivät jää katsomaan, kun vanhenee taas yhden vuoden, mutta te kaikki olette hyväksyneet jokaisen omituisuuteni ja tehneet elämästä rohkeampaa! Kiitos hauskoista syntymäpäivistä A:sta Z:hen – järjestitte niin eeppiset juhlat, että on vaikea edes kiittää teitä kunnolla. Tiedä vain, että tulen muistelemaan ikuisesti perheen ja ystävien siunauksia, jotka ovat hyväksi havaittuja!
 14. Kotiin tulo banderollien ja ilmapallojen keskelle oli vain alku unohtumattomalle syntymäpäivälle, joka tuli suoraan sydämestä! Nauru kaikui seiniltä, kun selailimme vanhoja kuvia ja elimme lapsuuden seikkailuja uudelleen kynttilänpuhallustemppuineen. Kun kakku rullasi ulos, luulin, että hauskanpidon on loputtava, mutta juhlimista jatkettiin vain jokaisen rakkaan ystävän kanssa! Viestejä vyöryi sosiaalisen median sivustoille, saitte minut tuntemaan itseni synttärikuningattareksi! Tiedättehän, että toiveenne koskettivat minua syvemmin kuin voitte kuvitellakaan. Miljoona kiitosta ei täysin vangitsisi sitä ylivoimaista kiitollisuutta, jonka olen velkaa!
 15. Malja teille – toverini, ystäväni ja perheeni prikaati! Ilman teidän kuolematonta tukeanne olisin niin raihnainen. Mutta te nostatte minua korkeammalle elämän vuoristokiipeillä ja annatte loputtomasti ystävällisyyttä myös vaikeina aikoina! Kippis siis syntymäpäiväporukalle, joka hemmottelee minua vuodesta toiseen. Kiittämiseen ei ole sopivia sanoja, mutta antakaa kuulua – tietäkää, että jokainen hyvän mielen ele täytti sydämeni äärettömästi. En voisi tuntea oloani kiitollisemmaksi, vaikka yrittäisin kiittää teitä ikuisesti!

Kiitosrunon esittämistavan valitseminen

Lähes yhtä tärkeää kuin täydellisen runon laatiminen on päättää, miten toimitat runon, jotta sillä olisi mahdollisimman suuri vaikutus. Tässä on joitakin luovia ideoita:

 • Kehystä painettu runo seinätaiteeksi
 • Tee minivihko tai nauhalla sidottu käärö.
 • Kirjoita se kauniisti itse suunnittelemaasi onnittelukorttiin.
 • Julkaise sosiaalisessa mediassa ja merkitse heidät
 • Lähetä tekstiviesti tai sähköposti, jos et näe heitä henkilökohtaisesti lähiaikoina.
 • Laita se lahjakoriin tai kukkakimppuun.
 • Leivo se kakkuun tai kekseihin!

Valitsitpa minkä tahansa vaihtoehdon, suloisen valokuvan liittäminen mukaan on hieno juttu. Jos mahdollista, näytä lahjaesine kuvassa hauskana yllätyksenä.

Ilmoituksen saaminen puhelimeen on mukavaa, mutta ylimääräinen vaivannäkö osoittaa, miten paljon hänen syntymäpäivätoiveensa merkitsivät sinulle.

Tärkeimmät asiat

 • Sydämellisen kiitosrunon kirjoittaminen on ainutlaatuinen tapa osoittaa arvostusta jonkun syntymäpäiväonnitteluja kohtaan ja juhlistaa ystävyyttänne.
 • Pidä runot lyhyinä ja sulavina, riimittele joka toinen rivi tai käytä riimipareja. Puhu aidosti sydämestä sen sijaan, että käyttäisit vain kliseitä.
 • Muokkaa jokainen runo henkilökohtaiseksi mainitsemalla erityisiä muistoja, sisäpiirin vitsejä tai omituisuuksia suhteestanne. Tämä sitoo ystävyytesi yhteen.
 • Valitse luovia toimitustapoja, kuten leipomalla se herkkuihin, kehystämällä se taideteokseksi tai vaikka julkaisemalla se sosiaalisen median kunnianosoituksena. Tämä lisää ylimääräisen erikoisen kosketuksen.

Kun syntymäpäiväsi seuraavan kerran koittaa, kanavoi sisäinen runoilijasi ja levitä kiitollisuutta ja iloa niille, jotka tekivät päivästäsi niin erityisen. Yksinkertainen kiitosruno muistuttaa läheisiä siitä, että heidän ystävällisyytensä merkitsee paljon.

Aiheeseen liittyvä viesti

Paras syntymäpäiväruno isälle hänen päivästään erityisen

30 syntymäpäiväruno naiselle, Tyttöystävä, vaimo, äiti

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *